fbpx
Сьогодні
Відео 14:08 16 Сер 2018

Поліція Херсона має зуб на Гандзюк, бо та заважала красти, - волонтер

Керуюча справами виконавчого комітету Херсонської міськради Катерина Гандзюк не хоче, щоб її справу розслідувала місцева поліція, бо правоохоронці можуть бути причетні до нападу на неї.

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів волонтер та блогер Роман Сініцин.

Він зауважив, що херсонські правоохоронці протягом доби після нападу на Катерину нічого не зробили: не опитали свідків, не встановили речовину, яку на неї вилили, а також всіляко показово саботували розслідування.

Вже після того, як ця справа набула розголосу та почала обговорюватися у суспільстві, поліцейські області почали щось робити.

"Гандзюк та її родичі категорично не хочуть, щоб справу розслідувала Нацполіція, а особливо херсонські поліцейські. Оскільки є дуже велика і мотивована підозра, що вони можуть бути причетні як до цього нападу, так і інших нападів у Херсоні", – сказав він.

Так, у Гандзюк  був систематичний конфлікт з цілою низкою високопосадовців херсонської поліції, зокрема з керівником Нацполіції області Артуром Мєріковим.

За його словами, у активістки також був конфлікт з керівником управління захисту економіки поліції. Гандзюк казала, що він вимагав у чиновників кошти, бо нібито вони крадуть гроші з бюджету, а треба давати поліції "відкати".

"В результаті Гандзюк десь півроку з ним боролася і його таки звільнили. Тобто, можливо помста. Версій насправді багато, але херсонська поліція, за моєю інформацією, зараз концентрується на побутових версіях", – підсумував Сініцин.

Напередодні Гандзюк дала коментар журналістам у якому заявила, що не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого поліція арештувала у її справі. Вона також зауважила, що замовниками нападу на неї можуть бути нинішні чи колишні правоохоронці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: