fbpx
Сьогодні
13:12 16 Сер 2018

Найманець "ДНР" повернувся в Росію і жорстоко вбив дружину й тестя

У російському Новокузнецьку місцевий житель, який воював на Донбасі у лавах терористичної "ДНР", зарізав свою дружину та її батька

Про це повідомляє місцеве видання "Тайга.инфо".

Поліцейські виявили в будинку по вул. Ключєвій тіла жінки та літнього чоловіка зі слідами насильницької смерті. Силовики затримали за підозрою у подвійному вбивстві чоловіка загиблої.

За даними слідства, вбивця 15 разів ударив ножем свого тестя і 5 разів – дружину. При цьому він намагався відтяти жінці голову.

Російське видання City-N уточнює, що загиблому чоловікові було 62 роки, його дочці – 38 років, а вбивці, який жив із жінкою в цивільному шлюбі, – 26 років. Одразу після скоєння злочину він намагався втекти з Новокузнецька, проте попався поліції.

Це вже не перший випадок у Новокузнецьку, коли учасника війни проти України затримують за вбивство. Раніше такий собі Євген Бердніков на прізвисько "Беркут", якого вважають учасником місцевої банди, застрелив свого шефа Шабанова під час "розбірки" через гроші від наркоторгівлі.

Після цього Бердніков відправився воювати на Донбас на боці "ДНР". У бойових діях він утратив руку і повернувся до Росії, де його затримала поліція за вбиство Шабанова. Бердніков визнав провину частково заявивши, що діяв у межах самозахисту.

Вбивцю засудили до 9,5 років ув'язнення в колонії суворого режиму та сплаті 800 тис. компенсації сім'ї вбитого. При цьому під час ухвалення вироку Новокузнецький райсуд взяв до уваги отримані від терористів нагороди бойовика за війну проти України.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: