fbpx
Сьогодні
08:49 16 Сер 2018

"На 99% випадкова людина": Гандзюк каже, що поліція затримала не того у її справі

Активістка й член Херсонської міської ради Катерина Гандзюк, яка постраждала в результаті нападу з кислотою, не впізнає підозрюваного Миколу Новікова, якого арештувала поліція.

Про це вона розповіла "Українській правді".

"Я співчуваю тому бідоласі, якого затримали по моїй справі поліцейські, на 99% це випадкова людина. Я розумію, що дуже швидко треба було гасити інформаційні хвилі й це робили ціною його долі. Мої близькі, які бачили нападника, кажуть, що це не він", – каже Гандзюк.

За словами активістки, наразі поліцейські з нею особисто не проводили слідчих дій.

"Я бачила те, що й усі в інтернеті, але я не впізнаю його (підозрюваного у нападі Миколу Новікова – ред.). Зараз мені складно тримати руку на пульсі розслідування, тому що я зосереджена на своєму здоров'ї і відновленні. У мене через день операції, від яких болісна реабілітація", – пояснила Гандзюк.

Вона каже, що в її фізичному усуненні можуть бути зацікавлені багато людей.

"Багато кому може бути вигідно позбутися незручного чиновника, як я. Тим паче, я вибиваюся із загального ландшафту, чим дратую багатьох людей не тільки з Херсона. Але мало хто може піти на такий злочин", – вважає активістка.

Нагадаємо, що до цього журналісти провели розслідування у якому також підтвердили, що поліція взяла не ту людину у справі Гандзюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: