fbpx
Сьогодні
20:52 14 Сер 2018

Реформа держуправління: ЄС виділив Україні додатково 15 млн євро

Європейський Союз вирішив збільшити допомогу Україні на основі досягнутих результатів у реформуванні держуправління у 2017 році.

Про це повідомляє прес-служба представництва ЄС в Україні.

На основі результатів, досягнутих Україною у реформуванні державного управління у 2017 році, ЄС вирішив збільшити допомогу у цій сфері.

15,5 мільйонів євро із загальної суми у розмірі 90 мільйонів, які становлять зобов'язання ЄС щодо підтримки цієї реформи, було погоджено для переказу до державного бюджету України на 2018 рік. Це вже друга виплата після першого траншу в розмірі 10 мільйонів євро, який був наданий у травні 2017 року.

Нагадаємо, що у 2016 році набув чинності новий закон "Про державну службу" та було схвалено Стратегію реформування державного управління України на 2016-2020 роки.

З метою впровадження цієї ключової реформи ЄС схвалив спеціальну програму допомоги у розмірі 104 мільйони євро, яка передбачає 90 мільйонів євро на бюджетну підтримку та 14 мільйонів євро на технічну допомогу, яка використовується для надання консультативних послуг державним органам.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: