fbpx
Сьогодні
11:04 13 Сер 2018

Наступна нафтова криза стане фатальною для Росії, - політолог

Нові санкції США фактично вбивають економіку Росії і наступна криза на ринку енергоресурсів стане фатальною для РФ.

Про це у Facebook пише політолог Дмитро Суворов.

Він зазначає, що нові санкції проти Росії роблять фактично неможливими нормальну закупку обладнання для критично важливих секторів економіки.

Він навів приклад із книги свого однофамільця екс-розвідника СРСР Віктора Суворова, який описував ситуацію з санкціями проти СРСР схожими до теперішніх.

"Віктор Суворов у книзі "Акваріум" докладно описує своє перше вербування. На міжнародній виставці йому вдалося домовитися з іноземцем про покупку устаткування. У 10 разів дорожче реальної ціни. Це був успіх для розвідника, тому що Радянський союз перебував під санкціями", – пише він.

За його словами, нові санкції США створить аналогічні умови для роботи енергетичних та оборонних галузей економіки РФ

"Газпром не зможе бурити свердловини без допомоги ФСБ, Роснефти доведеться ремонтувати платформи за підтримки ГРУ. Закупівля обладнання силами розвідки і в 10 разів дорожче – так буде працювати сектор, який дає 75% ВВП", – прогнозує Суворов.

З урахування економічних втрат за 4 роки "холодної війни" із Заходом, підвищення собівартості видобутку енергоресурсів і санкційний зашмор доб'ють Росію.

"Наступна нафтова криза стане для Росії фатальною. Фінал близький. Без повернення Криму їм не врятуватися", – зазначив політолог.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: