fbpx
Сьогодні
17:58 12 Сер 2018

Технологічна підземка: у київському метро може з’явитися 4G

Велика трійка мобільних операторів lifecell, Kyivstar і Vodafone Ukraine мають намір обладнати 4G в столичному метро, проте терміни реалізації проекту не розголошують.

Про це представники мобільних операторів повідомили під постом розробника Юрія Возія на сторінці в Facebook.

За словами розробника, оператори зазнають великих втрат через не розгортання мереж 4G в метро.

«За моїми підрахунками lifecell, Kyivstar і Vodafone Ukraine втрачають близько 10 млрд грн на рік тільки тому, що в підземці немає 4G. Відосікі, подкастікі і гри – це все потрібно поки ти в дорозі і зазвичай майже не потрібно, коли ти вже на місці і робиш свої щоденні справи », – написав він.

Реагуючи на зауваження розробника, оператори заявили про плани розгортання мереж. Цікаву деталь надав представник Kyivstar. За його словами, мережа 4G в метро «будуватиме підрядник відразу для всіх операторів».

Представник оператора lifecell зазначила, що компанія вважає за краще «порадувати своїх абонентів приємною новиною якомога швидше». А Vodafone Ukraine впевнений, що 4G в столичному метро в кінці кінців з'явиться.

По моим подсчетам lifecell, Kyivstar и Vodafone Ukraine теряют около 10 миллиардов гривен в год только из-за того, что…

Posted by Yuriy Voziy on Friday, August 10, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: