fbpx
Сьогодні
17:03 11 Сер 2018

Смертельна ДТП на Запоріжжі: в лікарні померла ще одна дитина

Кількість жертв смертельної ДТП на Запоріжжі, що сталася у п'ятницю через зіткнення маршрутки та вантажівки на трасі Харків-Сімферополь, зросла до 7.

Як повідомив під час брифінгу в суботу головний лікар Запорізької обласної лікарні Ігор Шишка, 7-річний хлопчик помер у п'ятницю в операційній, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами головного лікаря, у Запорізькій обласній клінічній лікарні станом на ранок суботи залишаються 5 із 10 постраждалих у ДТП. Їхній стан стабільний, загрози життю немає.

Із 10 постраждалих в аварії, госпіталізованих до лікарні у п'ятницю, на ранок суботи вписано 4 людини – після надання медичної допомоги їх відправлено на амбулаторне лікування.

За словами лікаря, з 5 постраждалих, які все ще перебувають у лікарні, 3 пацієнтів – в реанімації з важкими травмами: переломом хребта, черепно-мозковими травмами та переломом ключиці.

При цьому медики обласної клінічної лікарні відзначають важкий психологічний стан постраждалих та їхніх родичів. Відучора з ними працюють психологи місцевого психіатричного диспансеру.

За даними Шишки, крім Запорізької обласної лікарні постраждалих в аварії госпіталізували і до інших медзакладів: двох пацієнтів (серед яких водій маршрутки) до 5-ї лікарні екстремальної медицини м. Запоріжжя, і чотирьох – до Василівської ЦРЛ.

За оновленою інформацією ГУ ДСНС у Запорізькій області, внаслідок аварії на трасі Харків – Сімферополь, яка сталася 10 серпня біля с. Кам'янське Запорізької області, загинули 6 осіб, з яких 5 дітей, і ще 15 людей дістали травм.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: