fbpx
Сьогодні
18:08 11 Сер 2018

Унікальне досягнення: українка Прищепа першою в історії захистила титул чемпіонки Європи з бігу

Фото: xsport.ua

Українка Наталія Прищепа стала першою в історії спортсменкою, яка захистила титул чемпіонки Європи з бігу на дистанції 800 метрів.

У Берліні під час першого в історії об'єднаного ЧЄ із літніх видів спорту вона здобула перемогу з часом 2 хвилини 38 секунд. У 2016 році під час змагань в Амстердамі Прищепа також фінішувала першою – перемогла із результатом 1 хвилина 59 секунд, пише xsport.ua.

Нагадаємо, перший в історії об'єднаний чемпіонат Європи з літніх видів спорту відбувається в шотландському Глазго та німецькому Берліні. Участь у ньому беруть 4,5 тисячі спортсменів. Вони змагаються в плаванні, стрибках у воду, синхронному плаванні, плаванні на відкритій воді, велотреку, велошосе, маунтінбайку, веломотокросу, гольфі, спортивній гімнастиці, академічному веслуванні, триатлоні та легкій атлетиці.

Переможець у кожному виді спорту стає чемпіоном Європи. У "скарбниці" України – 8 золотих, 11 срібних та 5 бронзових нагород. Змагання завершаться 12 серпня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: