fbpx
Сьогодні
14:30 10 Сер 2018

Створюють піраміду зі скупки голосів: джерела розповіли, як команда Тимошенко готується до виборів

Команда Юлії Тимошенко інтенсивно готується до майбутніх президентських виборів, почавши зі скупки голосів на вибори.

Про це це пише "Апостроф".

З кінця минулого року з Тимошенко активно працюють співробітники Інституту політичних і етнонаціональних досліджень імені Івана Кураса НАН України. Йдеться про докторів політичних наук Віктора Войналовича і Віктора Котигоренка. Обидва є представниками команди покійного політтехнолога, багаторічного керівника цього інституту Юрія Левенця. Інститут, що в різний час брав участь в загальноукраїнських кампаніях Леоніда Кучми і Віктора Януковича, пов'язують з екс-главою Адміністрації президента, а нині – депутатом від Опоблока Сергієм Льовочкіним. Зараз цю структуру очолює колишній заступник Льовочкіна за АП Олег Рафальський. Інститут вже виконує різні функції для "Батьківщини".

"Наприклад, піраміду, яка скуповує голоси на вибори, вибудовують соратники покійного Левенця. Причому на округи приїжджають люди з Києва", – говорить співрозмовник "Апострофа", знайомий з роботою штабу Тимошенко. Технологів з інституту імені Кураса вже бачили в регіонах навесні цього року під час місцевих виборів в об'єднані територіальні громади.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: