fbpx
Сьогодні
10:00 09 Сер 2018

За Сенцовим потрібно негайно відправляти медичний літак, - сестра політв'язня

Олег Сенцов голодує вже 87 днів і його стан настільки поганий, що лише медичний літак зможе його врятувати з колонії у Лабитнагі.

Про це розповіла Громадському сестра політв'язня Наталія Каплан.

"Витягувати Олега потрібно терміново", – наголосила вона і додала, що він у такому стані, що за ним потрібно відправляти медичний літак.

"Його небезпечно перевозити навіть звичайним пасажирським літаком, а якщо його хочуть відправити по етапу, так званими "столипінськими поїздами", то він там точно не виживе", – говорить Каплан.

За її словами, вона дуже добре знає Сенцова і якщо він каже, що передбачає наближення смерті, то  "все дуже погано і це можна множити на 100, тому що Олег з тих, хто не говорить, що погано до останнього".

Раніше Каплан повідомила, що Сенцов не може ходити, також йому не передають листи. Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що готова негайно вилетіти до Росії, аби обговорити будь-які умови обміну Сенцова.

У свою чергу МЗС України закликало партнерів посилити тиск на Росію для звільнення Сенцова.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: