fbpx
Сьогодні
14:24 09 Сер 2018

У Путіна прокоментували нові санкції, які рубль обвалили

Кремль вважає неприйнятним введення нових санкцій США у зв'язку з отруєнням у Великій Британії колишнього шпигуна Сергія Скрипаля.

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков, передає ТАСС.

"Ми вважаємо категорично неприйнятною ув'язку нових санкцій, які ми як і раніше вважаємо незаконними, зі "справою Солсбері". Ми ще раз рішуче відкидаємо будь-які звинувачення в контексті можливої причетності російської держави", – сказав він.

За словами Пєскова, Кремль вважає передчасним говорити про те, які заходи Москва зробить у відповідь на нові санкції США. Оскільки про нові санкції сказав "всього лише якийсь там високопосадовець".

"Поки ми не зрозуміли конкретно офіційно про що йде мова, говорити про якісь контрзаходи, зрозуміло, було б невірно", – зазначив спікер Кремля.

Пєсков пообіцяв, що Росія буде утримувати фінансову систему у "належному стані" на тлі "непередбачуваності США".

Нагадаємо, раніше США оголосили, що наприкінці серпня запровадять нові санкції проти Росії, заявивши, що Москва порушила міжнародне право, застосувавши отруйну речовину Новачок в британському Солсбері.

Обмеження торкнуться експорту в Росію пов'язаних з нацбезпекою електронних пристроїв подвійного призначення і їх компонентів.

Це призвело до подальшого падіння рубля.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: