fbpx
Сьогодні
Видео 22:46 09 Сер 2018

Дивись українське: вийшов новий трейлер стрічки "Шляхетні волоцюги"

Держагентство України з питань кіно презентує новий трейлер фільму "Шляхетні волоцюги".

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Картину знято компанією "Ганзафільм" за підтримки Держкіно. Прокатник – Ukrainian Film Distribution. Весела і стильна історія двох кмітливих та сміливих авантюристів виходить на екрани українських кінотеатрів 27 вересня", – йдеться в повідомленні.

Режисер стрічки – Олександр Березань, продюсер – Дмитро Кравченко. Сценарій написав Тарас Боровок спільно з Дмитром Наумовим.

У фільмі співають та грають (і на інструментах, і ролі) "Брати Гадюкіни". До саундтреків також долучились гурти "The Вйо" та "Ray Band". У ролях Юрій Хвостенко, Ірина Гришак, Іван Шаран, Павло Кружнов, Ксенія Ніколаєва, Олег Примогенов та інші.

Довідка

Музична комедія про львівських батярів, які змушені рятувати світ, а разом зі світом і свою юну підопічну, створена за підтримки Держкіно. Події фільму відбуваються у Львові у 1938-39 роках. Бодя та Мірек живуть під гаслом "Любити Львів, жінок та жарти". Але все стає значно заплутанішим, коли їм доводиться стати опікунами дівчини, у якої давно не стало батьків. Дитина – це ж відповідальність, навіть якщо вона майже доросла і в неї вже є справжній наречений. А якщо на цю дитину починають полювати одночасно НКВС-ники та нацисти, то ясно, що тільки батяри здатні стати їм на заваді.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: