У світі стався масштабний збій у роботі низки соціальних мереж

У соціальних мережах та додатках для спілкування Telegram, Twitter, Facebook, Skype сьогодні ранком фіксуються проблеми в роботі.

Про це повідомляє УНН з посиланням на дані Downdetector, сервісу, який відстежує роботу інтернет-ресурсів.

Станом на 10:00 за київським часом користувачі Telegram скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (50%), авторизуватися (45%), а також відправляти або отримувати повідомлення (3%).

Згідно з повідомленнями користувачів, найбільше з проблемами стикаються жителі США, Бразилії, Росії, Туреччині, Італії, Іспанії, Великої Британії, Німеччини, Білорусі, Угорщини, Маніли та Австрії.

Українці жаліються на проблеми у роботі додатку у Києві, Харкові, Дніпрі, Кропивницькому, Херсоні, Одесі, Тернополі, Львові та Чернігові.

Станом на 10:10 за київським часом користувачі Twitter скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (80%), авторизуватися (17%), а також відправляти або отримувати повідомлення (1%).

Найбільше страждають США, Бразилія, Аргентина, Перу, Індія, Японія, В'єтнам, Італія, Іспанія, Велика Британія, Німеччина, Росія, Польща, Греція, Туреччина, Франція.

В Україні проблеми фіксуються на сході країни.

Станом на 10:20 за київським часом користувачі Facebook скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (43%), авторизуватися (37%), а також відправляти або отримувати повідомлення (18%).

Найбільші проблеми спостерігаються у США, Мексиці, Перу, Бразилії, Індії, Японії, Австралії, Пакистані, Греції, Італії, Іспанії, Великій Британії, Німеччині, Польщі, Франції, Румунії, Нідерландах, Бельгії.

Серед українських користувачів на проблеми жаліються жителі Києва, Сум та Херсону.

Станом на 10:30 за київським часом користувачі Skype скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (66%), авторизуватися (16%), а також відправляти або отримувати повідомлення (16%).

Найбільші проблеми з роботою додатку є у Японії, США, Бразилії, Венесуелі, Мексиці, Манілі, Індії, Австралії, В'єтнамі, Киргизстані, Росії, Білорусі, Великобританії, Іспанії, Німеччині, Польщі, Румунії, Нідерландах, Австрії та Албанії.

В Україні проблеми фіксуються у Києві, Кропивницькому, Одесі, Харкові, Полтаві, Дніпрі та Вінниці.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Свіжі дописи

  • Що відбувається

5 головних рішень тижня — жіночий підрозділ управління БПЛА та окопний РЕБ PARASOL

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України: ✈️ Із уламків… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни, – Зеленський

Під час вечірнього звернення Президент України Володимир Зеленський наголосив, що сьогодні протягом усієї доби було… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Генштаб: на Авдіївському напрямку захисники відбили 18 ворожих атак, за добу на фронті зафіксовано 74 боєзіткнення

Збройні сили України продовжують утримувати позиції та відбивають штурми російських підрозділів на кількох напрямках. Оперативна… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У російському полоні перебувають 32 українських медійники: ведуться переговори щодо їх повернення

Виконувач обов'язків міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв заявив, що у російському полоні перебувають 32… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

Ракетний удар по Харкову: кількість постраждалих збільшилася до шести осіб

Через сьогоднішній ворожий обстріл Харкова постраждало вже шість людей. Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на… Читати більше

Saturday May 4th, 2024
  • Новини

У Національному музеї Львова відкрили виставку полотен, на яких українські регіони представлені в жіночих образах

У Національному музеї ім. А. Шептицького у Львові відкрили виставковий проєкт «Україна крізь віки». Виставку… Читати більше

Saturday May 4th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.