fbpx
Сьогодні
20:26 05 Сер 2018

До дня народження: пісні Скрябіна виконають у симфонічній обробці

До дня народження Андрія Кузьменко (Кузьма Скрябін) митці готують масштабний проект "Skryabin.Simfo".

Про це повідомляє "Український інтерес".

Пісні виконає Державний естрадно-симфонічний оркестр України за керівництвом Миколи Лисенка. "Для мене Андрій Кузьменко – це людина, яка уособлює дуже важливу рису характеру – щирість. У наш час важко знайти людину, якій можна довіритися повністю. Але, коли він співає чи дає інтерв'ю – я вірю кожному його слову. Тому це зробило його музику улюбленою для мільйонів. Класикою стає те, що ми дуже любимо", – зазначив у відеозверненні диригент.

Як розповів продюсер проекту Геннадій Гутгарц, у турі планують відвідати близько 30 міст України. Перший концерт відбудеться 25-го листопада у Київській консерваторії. Далі будуть міста України на півдні та сході, а наступного року – на заході та півночі.

"У проекті ми хотіли підкреслити музичного генія Андрія Кузьменка. Його пісні – дуже професійні за звучанням. Нам хотілося дати додаткове життя його творчості. Ми стилізували його пісні під м'юзикхол 70-80-х років, хотіли подивитися на музику Скрябіна під іншим кутом", – зазначив музичний продюсер проекту Василь Ткач.

Фанів творчості Кузьми запрошують долучитися до проекту і надсилати побажання, яку б пісню вони хотіли почути у симфонічній обробці. Деякі з майбутнього концерту вже можна почути на сайті проекту.

Також продюсер Геннадій Гутгарц запросив на акцію, яка відбудеться 17-го серпня – у день народження Андрія Кузьменка. У Пущі-Водиці діти з табору "Артек" малюватимуть ілюстрації до пісні "Мам". Організатори запрошують долучитися до заходу дітей з усієї України, щоб побити минулорічний рекорд.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: