fbpx
Сьогодні
09:31 04 Сер 2018

"Я ватнік": у Чернігові суд покарав чоловіка, який кидав пляшки в стелу Героїв Небесної сотні

Суд покарав за кидання пляшок у стелу Героїв Небесної сотні чоловіка, якого 20 липня знайшли прив'язаним до стовпа в Чернігові з табличкою "Я ватнік".

Про це свідчить повідомлення прес-служби поліції Чернігівщини.

"Деснянський районний суд Чернігова розглянув адміністративну справу відносно чоловіка, який 15 липня кидав пляшки в стелу Героїв Небесної сотні, і призначив йому покарання у вигляді 50 годин громадських робіт", – розповідають правоохоронці.

Дії чоловіка розглядалися за статтею 173 Кодексу про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

За законом, за таке порушення він міг також пройти виправні роботи строком від 1 до 2 місяців із відрахуванням 20% заробітку або піти під арешт на строк до 15 діб.

Зрештою суд прийняв рішення, що чоловік має відпрацювати 50 годин громадських робіт, а також сплатити судовий збір у розмірі 352 гривні.

20 липня цього чоловіка знайшли прив'язаним до стовпа в Чернігові з табличкою "Я ватнік" і доставили до міського відділу поліції.

Правоохоронці сказали, що візуально він схожий на особу, яка 4-5 днів тому кидалася пляшками в стелу з фотографіями загиблих Героїв Небесної сотні. Тоді чоловіка затримали, з ним спілкувалася поліція.

Поліція Чернігова також відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства та встановлює обставини, за яких чоловіка прив'язали до стовпа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: