fbpx
Сьогодні
14:09 04 Сер 2018

Сльози матері й занепокоєння світу для нього нічого не варті. Путін тримає заручників для торгу, - Геращенко

Президент Російської Федерації Володимир Путін тримає заручників для торгу. Сльози матері й занепокоєння світу для нього нічого не варті.

На цьому наголосила перший заступник Голови Верховної Ради, уповноважений Президента в Мінській гуманітарній групі Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Коли я чую критику опонентів, що, мовляв, українська влада якось не так веде переговори з РФ щодо заручників, або коли хтось з чисельних кандидатів в президенти розповідає, як він миттєво домовиться з Путіним про повернення Донбасу і Криму і «будапештсько-женевський формат» – я думаю, що ці люди або самозакохані й далекі від реалій популісти, або не усвідомлюють очевидного – Путін бачить тільки один формат: капітуляцію України. Й заручників він тримає для торгу, сльози матері і занепокоєння світу для нього нічого не варті. Й світ цьому потакає, на жаль», – написала Геращенко.

Вона додала, що російський тоталітарний режим не допустив до Олега Сенцова священиків, українського омбудсмена, незалежних лікарів, представників Amnesty International, не надав світові протягом цих трьох місяців голодування жодного фото Сенцова.

Окрім того, зазначила Геращенко, півтора місяця тому мама Олега звернулася до Путіна з проханням про помилування, та досі немає жодної відповіді, «як немає жодної відповіді на пропозицію України передати заради звільнення і порятунку Олега і інших бранців 36 росіян».

«Очевидно, що його тримають в повній інформаційній ізоляції, що ніхто не знає правди про стан його здоров'я і ті маніпуляції, які з ним проводять, в тому числі щодо сумішей, які йому дають», – наголосила Геращенко.

Російський тоталітарний режим не допустив до Олега Сенцова священників, українську омбудвумен, незалежних лікарів,…

Posted by Iryna Gerashchenko on Saturday, August 4, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: