fbpx
Сьогодні
17:12 04 Сер 2018

Бухгалтер Манафорта зізналася в підробці фінансових звітів

Бухгалтер колишнього глави виборчого штабу Дональда Трампа Пола Манафорта пішла на угоду зі слідством і зізналася, що брала участь у підробці документів.

На засіданні федерального суду Олександрії Синтія Лапорта розповіла, що допомагала Манафорту з підробкою фінансових звітів і датуванні заднім числом інших документів, повідомляє Reuters.

Лапорта додала, що діяла на прохання Манафорта і його бізнес-партнерів, які натомість сприяли зменшенню її податкового тягара.

В офісі спецпрокурора Роберта Мюллера підрахували, що Пол Манафорт відкрив понад 30 банківських рахунків у трьох зарубіжних країнах, щоб "отримувати і приховувати" свій дохід, отриманий на посаді політичного консультанта в Україні.

Нагадаємо, що за даними американського слідства, колишній лобіст Партії регіонів Пол Манафорт заробив понад $60 мільйонів як політичний консультант в Україні.

Полу Манафорту висунули обвинувачення у відмиванні грошей, які він отримав працюючи на Партію регіонів в Україні. Його також обвинувачують у тому, що він не зареєструвався як іноземний агент, хоча займався лобіюванням інтересів у США прокремлівського уряду України часів колишнього президента Віктора Януковича. Пізніше йому також висунули обвинувачення у втручанні у справи свідків.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: