fbpx
Сьогодні
Фото, відео 14:53 04 Сер 2018

"Бандерштат" із висоти пташиного польоту. Під Луцьком проходить фестиваль українського духу

Під Луцьку розпочався дванадцятий фестиваль українського духу "Бандерштат".

Музичне дійство триватиме впродовж трьох днів із 3 до 5 серпня у селі Рованці, що під Луцьком. Для гостей фестивалю облаштували спеціальний міст через Стир із центрального парку міста.

У мережі з'явилось відео фестивалю "Бандерштат" з висоти пташиного польоту. Ролик опублікували на фейсбук-сторінці видання "Буг".

#Бандерштат 2018

Posted by Інтернет-видання "БУГ" on Friday, August 3, 2018

#Бандерштат 2018

Posted by Інтернет-видання "БУГ" on Friday, August 3, 2018

На відео перший день фесту. Попри спеку, тільки протягом першого дня завітали 6 тисяч людей.

На території "Бандерштату" встановили три сцени: головну, тиху та urban. Головну сцену о 17:00 відкриватиме Arlett, тиху – Atlantic Wiz, urban – Time Shadow. Загалом за день на фестивалі зіграють понад 20 артистів, а впродовж трьох днів – понад 50.

Не забули організатори й про дозвілля дітей. Для наймолодших відвідувачів дійства облаштували спеціальні намети, де вчитимуть співати, робити брелоки, намисто, листівки тощо. Наразі триває монтаж карусель.

Підкріпитися "бандерштатівці" можуть на фудкорті. На території також облаштували спеціальні душові кабінки, встановили біотуалети, а також контейнери для роздільного збору сміття. Однак, учасники фестивалю нарікають на те, що нема зони з парасольками від сонця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: