fbpx
Сьогодні
19:56 04 Сер 2018

Афера "Еліта центр" в Ірпені: ошукані інвестори перекрили в'їзд до міста

Фото: УП

Ошукані інвестори житлових комплексів мікрорайону "Благодатний" в Ірпені у суботу перекрили в'їзд до міста.

Після зборів під міськрадою мітингуючі перемістилися до кільця на дорозі в напрямку Романівки, зупинили декілька сотень машин та перекрили рух дорогою.

На мітингу були присутні більше 200 осіб, зокрема, представники громадської організації, що представляє інтереси всіх ошуканих інвесторів мікрорайону "Благодатний", до якого входять ЖК "Княжий Двір", ЖК "Панорамний", ЖК "Панорамний 2", ЖК "Фреш Сіті", ЖК "Шервуд Парк 1", ЖК "Шервуд Парк 2" та ЖК "Южний".

Інвестори вимагали від забудовників Кіраковського М.В., Зібарєва А.О., Дяківського Р.П. та Глухомана В.В. виконання своїх зобов'язань за договорами, заявляли про необхідність притягнення винних у зриві процесу будівництва до відповідальності, а також звернулися до міської влади, з боку якої лунали обіцянки про допомогу інвесторам у ситуації, що склалася.

Там зазначається, що більше 1000 осіб досі не можуть отримати своє житло, оскільки будівництво заморожене вже протягом 18 місяців.

Після акції з ошуканими інвесторами поспілкувалася в. о. міського голови Анастасія Попсуй, пообіцявши всіляке сприяння інвесторам в захисті їхніх законних прав.

Ну от – Афера "Еліта центр" в Ірпені на повну потужність. Обдурені вкладники, інвестори масиву піратської забудови в…

Posted by Сергій Глиняний on Saturday, August 4, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: