fbpx
Сьогодні
13:49 03 Сер 2018

Активісти "Чесно" звинувачують нардепа Сюмар у тиску через викривальний сюжет

Громадський рух "Чесно" заявляє, що голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова, нардеп "Народного фронту" Вікторія Сюмар чинить тиск на активістів після викривальних публікацій.

Про це повідомляє сама організація.

"Ми відчули тиск з боку голови комітету Верховної Ради з питань свободи слова Вікторії Сюмар, яка була однією із співзасновників руху "Чесно", – заявляє організація.

Так, напередодні "Чесно" опублікував розслідування про незадекларований будинок на ділянці матері народної депутатки,

"Замість того, щоб дати руху "Чесно" публічно відповіді на питання, які виникли, Сюмар намагалася вийти різними шляхами на редакцію і керівництво ГО "Центр UA", зокрема на Олега Рибачука, щоб перевести спілкування у неформальну площину", – розповідає координаторка руху Віта Думанська.

Вона зазначає, що залишився лише рік до президентських і парламентських виборів, тому рух продовжуватиме моніторити політиків на чесність.

"Ми просимо всіх політиків зважити, що будь-які спроби втрутитися у редакційну політику чи методологію руху "Чесно", будемо викривати публічно", – заявляє Думанська.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: