fbpx
Сьогодні
16:06 01 Сер 2018

Facebook та Instagram повідомлятимуть користувачам, скільки часу ті витрачають на соцмережі

Соціальні мережі Facebook та Instagram найближчим часом введуть інструменти, які дозволять користувачам контролювати, скільки часу вони провели за читанням своєї стрічки і спілкуванням в коментарях.

Повідомлення про це з'явилося в корпоративному блозі Facebook.

"Ми розробили ці інструменти на основі співробітництва і натхнення з боку провідних експертів та організацій в області психічного здоров'я, вчених, наших власних великих досліджень і відгуків від нашої спільноти. Ми хочемо, щоб час, проведений в Facebook та Instagram, було осмисленим, надихаючим і позитивним. Сподіваємося, що ці інструменти дадуть людям більше контролю над часом, який вони проводять на наших платформах, а також сприятимуть спілкуванню між батьками і підлітками про правильні онлайн-звички", – йдеться в повідомленні.

Facebook

Повідомляється, що для Instagram інструмент урахування часу буде називатися Your Activity ("Ваша активність"), а для Facebook – Your Time on Facebook ("Ваш час на Facebook"). У вікні статистики виводитиметься середній час, проведений користувачем в цих соцмережах, а також показуватимуться дані за конкретні дні.

Крім того, за допомогою нового інструменту можна буде задавати кількість часу, який користувач відводить собі для щоденного користування обраною соцмережею. Після закінчення цього часу програма надсилатиме спеціальне повідомлення. Крім того, можна буде довільно встановлювати періоди, на які Facebook і Instagram перестануть надсилати пуш-повідомлення.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: