fbpx
Сьогодні
21:38 31 Лип 2018

Він дуже худий, блідий: мати Кольченка розповіла про побачення з сином

Мати засудженого в Росії кримчанина Олександра Кольченка Лариса після триденного побачення з сином в колонії російського Челябінська повідомила, що "виглядає він недобре", проте почав набирати вагу після припинення голодування.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Він дуже худий, блідий. Мене це хвилює. Намагалася його якось підгодувати за ці три дні. Буду сподіватися, що йому стане краще. Він почав набирати вагу", – сказала Лариса Кольченко.

Вона додала, що через брак інформації засуджений дуже цікавиться тим, що відбувається в анексованому Криму і на материковій частині України.

"Про друзів розпитував, що відбувається на материковій Україні. Намагалася донести до нього цю інформацію… Він не знає, що відбувається в Криму і на материковій Україні", – повідомила Лариса Кольченко.

За її словами, негативного ставлення з боку засуджених до її сина немає, але з боку адміністрації "іноді бувають різні інциденти", однак "фізичне насильство до нього не застосовується".

Мати Кольченка сподівається "лише на обмін".

Триденне побачення матері Кольченка з сином почалося 27 липня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: