fbpx
Сьогодні
Фото 14:13 29 Лип 2018

У Києві з'явилося графіті, підпісане всесвітньо відомим Бенксі

У Києві на стіні однієї із заправних станцій на Подолі з'явилися графіті із підписом всесвітньо відомого англійського вуличного художника Бенксі.

Фотографії свіжих графіті опублікував у себе в Facebook власник мережі заправок Станіслав Луцкович.

На графіті зображений орел з двома головами, кожна з яких нагадує пістолет з бензинової автозаправки. Цей трафаретний малюнок підписаний тегом художника Banksy. На самій електрозаправці поряд також намальоване графіті щура під парасолькою. Стіну, на якій з'явилось графіті, за твердженням власника, щойно побілили.

"Якщо це не фейк, то тепер ця стіна коштує $1000000", – підписав фото Луцкович.

Стоило только покрасить стену 🤦🏻‍♂️ как уже забомбили…Хотя, социальный посыл, очень даже правильный. Вы видите здесь то же что и я?UPD: Если это не фейк, то теперь эта стена стоит $1000000 #Banksy

Posted by Stanislav Lutskovych on Friday, July 27, 2018

Ще одно графіті, яке нагадує роботу англійського вуличного художника Бенксі, зображений чоловік, який кидає логотип соцмережі Фейсбук з допомогою пращі.Фотографію роботи на своїй сторінці в Facebook опублікував Олександр Барабошко.

«Massive Attack» и Robert Del Naja в Киеве… Хм?

Posted by Александр Барабошко on Friday, July 27, 2018

Щодо достовірності графіті поки нічого не відомо, проте є підстави вважати, що це не підробка. Справа в тому, що навколо біографії художника ходить багато легенд і ніхто достовірно не знає, хто саме ховається під псевдонімом "Бенксі".

Проте за однією з версій, Бенксі – це британський музикант Роберт Дель Ная, один з учасників групи Massive Attack, яка 26 липня виступала на фестивалі Upark в Києві. Цю теорію підтверджує випадкова обмовка в одному з інтерв'ю друга Дель Ная діджея Goldie.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: