fbpx
Сьогодні
17:18 28 Лип 2018

В Україні можуть налагодити виробництво чіпсів всесвітньо відомої марки

Один з найбільших виробників продуктів харчування і напоїв компанія PepsiCo Україна розглядає можливість локалізації виробництва чіпсів Lay's.

Про це повідомили в прес-службі компанії, пише Інтерфакс-Україна.

"PepsiCo Україна заради подальшого задоволення попиту споживачів працює над підвищенням ефективності роботи. Локалізація виробництва є одним з таких шляхів. З цією метою ми вивчаємо і аналізуємо український аграрний сектор, його потенціал", – йдеться в повідомленні.

Сьогодні PepsiCo виробляє чіпси під Lay's тільки у Польщі.

Марку чіпсів Lay's придумав американець Герман В. Лей (англ. Herman W. Lay), який почав свій бізнес в 1932 році дрібним комівояжером з продажу картопляних чіпсів в Нешвіллі. 24-річний комерсант продавав тоді чіпси Gardner's компанії Barrett Food Products, розташованої в Атланті (штат Джорджія). Лей був вірний торговій марці Gardner компанії Barrett Food Products до 1944 року. У 1944 р він вирішив змінити назву картопляних чіпсів на Lay's Potato Chips. Цей рік і вважається роком народження торгової марки Lay's.

Чіпси Lay's позиціонуються компанією Frito-Lay, що належить PepsiCo Inc. з 1965 року. Інші бренди компанії Frito-Lay включають Fritos, Doritos, Ruffles, Cheetos і брецели Rold Gold.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: