fbpx
Сьогодні
17:58 28 Лип 2018

У Києві на Осокорках сталися сутички між поліцією та противниками забудови екопарку, є затримані

У Києві на Осокорках сталися сутички між противниками забудови на вул. Григоренка, 40 та поліцією, затримано двох осіб.

Участь в акції, окрім мешканців району та активістів, які виступають проти забудови та на підтримку створення «Екопарку «Осокорки», брали також представники організації «Національні дружини» та партії «Нацкорпус».

«Забудовник банк «Аркада», попри численні звернення з боку місцевих жителів і порушення норм законодавства, намагається звести житловий комплекс на території «Екопарка», до якого входять озера Небреж, Тягле і Мартишев», – зазначають активісти.

«Прибувши на місце для проведення мирної акції, жителів зустріли озброєні невідомі в масках разом з поліцією. Замість того, аби допомогти активістам знести незаконний паркан, поліція почала розганяти мітингувальників», – заявили у «Нацдружинах».

За повідомленням на сторінці «Нацкорпусу», на місце проведення акції представники забудовника викликали поліцію, яка затримала декількох активістів.

https://www.facebook.com/NationalCorpsOfficial/posts/285426758876797

https://www.facebook.com/NationalCorpsOfficial/posts/285415272211279

Водночас у забудовника – банку «Аркада» – заявляють, що інформація, яку розповсюджують щодо будівництва мікрорайону «Патріотика на озерах» є «недостовірною, не відповідає дійсності і є маніпулюванням».

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: