fbpx
Сьогодні
14:15 27 Лип 2018

Сезон відпусток. Популярність відпочинку всередині України зростає, - експерт

Зараз популярний відпочинок безпосередньо в Україні. Якщо говорити про морські напрямки, то це Одеська та Херсонська області.

Про це розповів голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха, повідомляє UATV.

"Але давайте не забувати про Карпати, Закарпаття. Багато регіонів сьогодні теж пропонують досить популярні місця для відпочинку, ті ж Хмельницька й Черкаська області. Також нині дуже популярні тури вихідного дня. На жаль, чітку статистику ми не можемо отримати, тому що не зовсім коректно зараз отримує цифри навіть Міністерство економіки, адже досить багато суб'єктів діяльності залишаються в тіні", – розповідає експерт.

Що ж до готелів в Україні, то найкращі умови, за словами Ігоря Голубахи, пропонують готелі Львова, Одеси, Києва, Вінниці, Чернігова. Однак, зазначає гість, українці витрачають на відпочинок все менше грошей.

"Безумовно, у 2014 році падіння туристичних потоків було досить різким. Було багато психологічних факторів, які підсвідомо тиснули на людей. Водночас, спостерігалося погіршення економічного стану. Із 2015-2016 років почалося зростання туристичних потоків як всередині України, так і за кордон. Ми опитали національні туристичні організації європейських країн і на початок 2018-го побачили від 7 до 10% зростання туристичного потоку в інші країни", – відзначив Голубаха.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: