fbpx
Сьогодні
11:21 27 Лип 2018

Окупанти активно підводять танки і артилерію до лінії фронту, - штаб

Бойовики на Донбасі активно підводять артилерію та бронетехніку, зокрема танки, до лінії розмежування 

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС з посиланням на українську сторону в спільному центрі контролю і координації.

Спостерігачі фіксують численні факти переміщення військової техніки за межами виділених місць зберігання озброєння, а також ведення робіт з облаштування позицій на окупованому Донбасі.

Так, у смузі дій ОТУ "Північ" 21 та 22 липня 2018 року безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував переміщення техніки збройних формувань Російської Федерації поза межами виділених районів відведення. Зокрема:

Реактивних систем залпового вогню – 3 од.;

Буксируваних гаубиць – 46 од.;

Самохідних гаубиць – 12 од.;

Танків – 45 од.

У смузі дій ОТУ "Схід" 23 та 24 липня 2018 року спостерігачі зафіксували переміщення техніки збройних формувань РФ поза межами виділених районів відведення. А саме:

Самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика", 122 мм – 3 од.;

Танків Т-64 і Т-72 – 21 од.

Також зафіксовано переміщення значної кількості броньованої техніки (БМП, БТР) та особового складу збройних формувань РФ.

Спостерігається ведення збройними формуваннями РФ інженерних робіт з облаштування та удосконалення позицій у займаних ними районах.

"СЦКК розцінює вказані заходи, що здійснюються ворогом всупереч всім домовленостям, як ознаку підготовки збройних формувань РФ до активних дій з метою подальшого загострення ситуації на лінії зіткнення", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: