fbpx
Сьогодні
22:49 26 Лип 2018

Знову зіркові: Кабмін відновив процес категоризації готелів

Кабінет міністрів України ухвалив постанову, яка дозволяє відновити призупинений в січні 2018 року процес категоризації готелів та інших об'єктів, які надають послуги тимчасового розміщення.

Відповідне рішення уряд ухвалив у четвер, 26 липня, передає агентство Інтерфакс-Україна.

Так, Кабмін дозволив здійснювати сертифікацію готелів органам, акредитованим Національним агентством із акредитації України, який перебуває в підпорядкуванні Мінекономрозвитку.

"Суб'єкти господарювання – власники готелів зможуть отримати свідоцтва про встановлення категорії готелям, що надасть додаткові конкурентні переваги на ринку готельних послуг", – йдеться в пояснювальній записці.

Згідно з документом, акредитацію на виконання відповідних робіт має 17 органів із сертифікації.

Крім того, Кабмін зобов'язав Мінекономрозвитку доопрацювати цю постанову з урахуванням пропозицій урядового уповноваженого з прав людей з інвалідністю про створення в готелях умов доступності для маломобільних груп населення.

Відзначимо, що присвоєння зірок готелям було призупинено 1 січня 2018 року в зв'язку з припиненням існування органу сертифікації УкрСЕПРО.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: