fbpx
Сьогодні
11:02 26 Лип 2018

Юнкер подарував Трампу фотографію військового кладовища

Президент Європейської комісії Жан-Клод Юнкер подарував президенту США Дональду Трампу фотографію військового кладовища та закликав пам'ятати спільну історію.

Про це сам Юнкер повідомив у промові в Центрі Стратегічних та міжнародних досліджень у Вашингтоні, йдеться на сайті Єврокомісії.

Голова Єврокомісії зазначив, що подарував лідеру США фотографію військового кладовища в Люксембурзі, де похований легендарний генерал США Джордж Паттон.

Паттон під час Другої світової війни керував американськими війська під час висадки на Сицилію, висадки в Нормандії та наступу на Німеччину.

На знімку, за словами Юнкера, написано: "Дорогий Дональде, пам'ятаймо нашу спільну історію".

"Ми повинні робити це навіть у найбільш скрутні часи… У момент, коли напруга, як видається, посилюється, молодим людям по обидва боки Атлантики важливо знати про силу нашого минулого і про важливість наших відносин для підтримки миру, демократії і свободи в усьому світі", – зазначив Юнкер.

Нагадаємо, напередодні Трамп і Юнкер домовилися почати роботу над скасуванням взаємних торгових мит. Трамп заявив, що між Вашингтоном та Брюсселем почався "новий етап" у відносинах.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: