fbpx
Сьогодні
Документ 16:39 26 Лип 2018

Сепаратисти зареєстрували у Херсоні свої "органи влади", - чиновниця міськради

Проросійські сепаратисти зареєстрували в Херсоні "орган самоорганізації населення".

Про це пише керуюча справами виконавчого комітету Херсонської міськради Катерина Гадзюк.

"Сєпари в Херсоні виготовили гербові печатки і утворили свої органи влади. Видають довідки, надають платні адміністративні послуги",- пише вона.

За її словами, вона та її однодумці неодноразово зверталися до прокуратури, але все марно.

"Прокуратура не вбачає злочину в цьому. Як мене це все заїбало, друзі, оце все про тупо нема повноважень. Виготовляйте собі гербові печатки і робіть будь-які документи, всім похуй", – написала чиновниця.

За словами Гадзюк, нову організацію сформували ті самі люди, які в 2014 році агітували за Росію, збирали мітинги та озброювали "Тітушок".

"Всі ці типу божевільні рускомірци та кобовці – мусорська і сбушна агентура ще з домайданних часів. Зараз їх місце посіли псевдопатротичні "лідери", – пише вона.

Та додає, що вона відверто не знає, що робити.

"Законних методів вирішення будь-якої проблеми, де заходів мають вживати мусора, нема. Я так розумію, що ці бляді ватні можуть і правоохоронні органи собі створити. І армію. Чому ні? Хто має їх зупинити?", – написала на останок представниця міськради.

Документ сепаров Херсон

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: