fbpx
Сьогодні
22:58 25 Лип 2018

Зіркова коаліція: Елтон Джон і принц Гаррі оголосили про запуск масштабного проекту з боротьби зі СНІДом

У вівторок, 24 липня, під час 22-ї Міжнародної конференції з проблеми вірусу імунодефіциту принц Гаррі та Елтон Джон оголосили про створення коаліції в боротьбі проти СНІДу.

В рамках заходу, що проходить в Амстердамі з 23 по 27 липня, відомий британський співак та онук королеви Єлизавети II розповіли про свій проект під назвою MenStar Coalition, пише Harper's Bazaar.

Ця ініціатива направлена ​​на розширення досліджень і лікування ВІЛ-інфекції серед чоловіків з метою остаточного припинення епідемії СНІДу до 2030 року. Також серед основних завдань кампанії – спонукання чоловіків (особливо у віці від 24 до 35 років) регулярно здавати аналізи на СНІД і проходити лікування в разі потреби.

«Якщо ми хочемо виграти боротьбу зі СНІДом, ми повинні зробити все необхідне, щоб і чоловіки стали частиною вирішення проблеми. Настав час для створення глобальної коаліції, яка навчить чоловіків захищати не тільки себе, своїх дружин, дівчат, сестер і доньоок, а й також братів і синів», – заявив Елтон Джон.

Слова співака підтримав принц Гаррі й додав, що для нього велика честь стояти на одній сцені з людиною, яка протягом більше чверті століття невпинно працює над фінансуванням медичних досліджень і підтримки людей, які страждають від цієї недуги.

"We stand here at a moment when the progress we have fought so hard for is at risk from a dangerous complacency. Too many around the world are still ignoring the damaging knock-on effect on education and other community services from not prioritising HIV prevention and treatment. This is a time when new, energetic and innovative solutions are needed more than ever before – and that is exactly what you are about to see from Elton and the @Menstar Coalition partners." – The Duke of Sussex, Sir Elton John and Ndaba Mandela launched the Men Star coalition, which will leverage over $1billion in funding to expand the diagnoses and treatment of HIV infections in men – key to breaking the cycle of HIV #AIDS2018

Публикация от Kensington Palace (@kensingtonroyal)


Зазначимо, що боротьба зі СНІДом – один з головних напрямків, якими опікувалася покійна мати принца Гаррі принцеса Діана. Саме завдяки зусиллям Леді Ді в 1987 році у Великій Британії з'явилось перше ВІЛ/СНІД відділення в лікарні. Можна сміливо стверджувати, що Гаррі продовжує благородну справу, розпочату матір'ю.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: