fbpx
Сьогодні
13:46 25 Лип 2018

У Німеччині почали монтувати труби для "Північного потоку-2"

На території Німеччини почали встановлювати перші труби в рамках спорудження російського газопроводу "Північний потік – 2"

Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

Зазначається, що минулої ночі судно-трубоукладач Castoro 10 почало роботу на наземній стикувальній станції під містом Любмін у Грайфсвальдській затоці.

На першому етапі сегменти труб, які приварені одна до одної на судні, будуть протягнуті по підземному тунелю, який веде до наземної приймальної станції.

Будівництво 30-кілометрового підводного тунелю в прибережних водах почали ще 2 місяці тому. У серпні почнуться роботи з безпосереднього укладання труб.

Раніше президент США Дональд Трамп розкритикував Німеччину через підтримку нею будівництва російського газопроводу в Балтійському морі. За його словами, "дуже недоречно", що Сполучені Штати платять за захист Європи від Росії, в той час як багата європейська держава Німеччина підтримує газові угоди з Москвою.

19 липня сенатор-республіканець Джон Барассо вніс на розгляд верхньої палати Конгресу США проект закону щодо введення санкцій проти партнерів "Північного потоку – 2".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: