fbpx
Сьогодні
15:23 25 Лип 2018

В Україні відбудеться перша безкоштовна школа боротьби з пропагандою від естонських фахівців

В кінці серпня в Україну вперше приїде міжнародна літня школа Resilience League з інформаційної безпеки.

«Resilience League» була заснована в 2016 році естонськими цивільними фахівцями. В цьому ж році в Естонії вони організували першу осінню школу. Формат виявився затребуваним і захід стали проводити двічі: восени і навесні. Найбільша кількість заявок на участь надходить з України, тому було вирішено провести перший захід в дружній країні.

Міжнародна літня школа Resilience League відбудеться 29-31 серпня 2018.

До участі запрошуються молоді професіонали, активні представники громадянського і державного сектора, дослідники, журналісти, соціологи, аналітики, політологи та фахівці з інших областей, що мають інтерес до даної теми.

Для подачі заявки на участь необхідно надіслати CV та мотиваційний лист з темою «SUMMER SCHOOL» на email: [email protected], а також заповнити онлайн-форму, до 3 серпня 2018 року.

Відібрані учасники отримають у відповідь підтверджуючі листи до 6 серпня з інформацією про програму та місце проведення школи.

ВАЖЛИВО: Організатори повідомляють про самовивіз цінних знань і практичних навичок.

Не компенсуються витрати на проїзд (квитки) до місця проведення заходу та назад. Покриваються витрати, пов'язані з проживанням та харчуванням на час школи.

Детальніше читайте в статті «Перша школа «політруків НАТО» в Києві: чому варто податися».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: