fbpx
Сьогодні
20:24 25 Лип 2018

Ще один заручник. У Москві затримали українського провідника, нібито за продаж зброї

Російська поліція затримала на вокзалі в Москві провідника з Рівного Сергія Бугайчука, якого звинувачують у продажу зброї. Українця затримали ще 11 липня, наразі він перебуває в СІЗО «Лефортово».

Про це повідомив громадський захисник українського журналіста, політв'язня Романа Сущенка Марк Фейгін, передає Громадське.

За його словами, російські силовики затримали Бугайчука на вокзалі в Москві. Його звинувачують у перевезенні зброї в РФ та подальшому її продажу.

«Його затримали не на гарячому, справа ґрунтується тільки на свідченнях двох громадян Росії незрозумілих, якихось чудиків», — наголосив він.

Фейгін пояснив, що ці двоє громадян стверджують, що Бугайчук нібито продавав їм зброю, зокрема пістолет Glock 19, а також стволи до пістолетів «Макарова».

Громадський захисник розповів, що 12 липня суд обрав для українця запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці.

Зараз він перебуває в СІЗО «Лефортово», куди також приїхала його дружина. За словами Фейгіна, Бугайчук не визнає себе винним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: