fbpx
Сьогодні
19:37 25 Лип 2018

Потоп у Києві: рятівники почали відкачувати води помпами в найкритичніших місцях

Радник голови КМДА Дмитро Білоцерковець повідомив, що зараз управління надзвичайних ситуацій міста починає відкачування води помпами в тих місцях, де ситуація найкритичніша.

"Київ який день заливає дощами. На багатьох вулицях – справжні річки. Потрібно розуміти, коли є проблема з лівневка, а коли є наслідки аномальних опадів.
Якщо вода не стоїть годинами, а поступово йде, то просто лівневка не справляється з обсягами опадів через їх аномальність і такі проблеми бувають у всьому світі, навіть в найбільших і успішних мегаполісах. Якщо ж вода стоїть довго і не йде, тоді дійсно є проблема з лівневка і над цим потрібно працювати". – написав він.

АНОМАЛЬНЫЕ ДОЖДИ И ЛИВНЕВКИКиев который день заливает дождями. На многих улицах – настоящие реки. Нужно понимать,…

Posted by Dmitriy Belotserkovets on Wednesday, July 25, 2018

"Проблема лівневок в місті історична, з'явилася не вчора і не рік тому. Ми розуміємо, що над цим потрібно працювати і це питання є актуальним. Тому, на багатьох вулицях, де робили капремонт доріг, міняли систему лівневок, комунікації. Але, на більшості вулиць ці системи – старі, зношені. І ми визначаємо самі проблемні, до заміни яких приступаємо. Як, наприклад, на Левобережке. За дорученням мера, управління надзвичайних ситуацій міста, в тих місцях, де сама критична ситуація, починає відкачування води помпами", – зазначив Білоцерковець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: