fbpx
Сьогодні
09:07 24 Лип 2018

Сенцов був у реанімації, його хотіли примусово нагодувати, але він відмовився, - Денісова

Український політв'язень Олег Сенцов потрапив до реанімації, де після цього його хотіли примусово нагодувати, але він не дав цього зробити.

Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова в ефірі "112 Україна".

"Я зараз чекаю інформації від Федотова, – радника Путіна з прав людини. Але Дмитро Дінзе сказав, що дійсно, він дуже недобре себе почуває", – заявила Денісова.

За її словами, Сенцов був в реанімації і його вивозили за межі колонії. Його хотіли примусово годувати, але він не погодився.

"Зараз я звернулася і до Верховного комісара з прав людини ООН і Верховного комісара Ради Європи, щоб вони відправили туди представників", – заявила Денисова.

Раніше двоюрідна сестра українського політв'язня режисера Олега Сенцова заявила, що він знаходиться "в передсмертному стані".

Проте згодом його сестра спростувала наведену в британському Independent інформацію про стан Сенцова.

Режисер Олег Сенцов був затриманий в Криму 11 травня 2014 року. Його звинуватили в підготовці теракту, а також в зберіганні зброї і вибухівки. Суд засудив Сенцова до 20 років колонії. На знак протесту він голодує з 14 травня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: