fbpx
Сьогодні
16:12 24 Лип 2018

Розкрадання палива в Одесі: з військових "полетіли погони"

Керівництво 46 Об'єднаного центру забезпечення Південного регіону в Одесі та об'єднаного центру забезпечення ЗСУ у м. Києві позбавили військових звань та пенсії.

Про це міністр оборони Степан Полторак сказав сьогодні на брифінгу у Міноборони, повідомляє  Укрінформ.

«Я вважаю дії керівництва 46 об'єднаного центру забезпечення Південного регіонів в Одесі та об'єднаного центру забезпечення Збройних Сил України у місті Києві зрадою Збройних Сил України. Тому я прийняв рішення щодо начальника 46 об'єднаного центру забезпечення Євгена Короля позбавити його військового звання полковник, він також позбавляється всіх військових звань, право на пенсійне забезпечення та користування медичними закладами Міністерства оборони», – сказав Полторак.

Він також зауважив, що начальник складу 46 об'єднаного центру забезпечення Андрій Масунов також позбавляється звання підполковника, всіх офіцерських звань, права на пенсію та користування медичними закладами.

Міністр повідомив, що старшого офіцера відділу забезпечення паливно-мастильними матеріалами центру управління тилу Збройних Сил України Дмитра Ізварина також позбавлено звання, права на пенсійне забезпечення та користування медичними закладами Міноборони.

Як повідомив на брифінгу голова комісії, яка здійснювала перевірка в 46-му об'єднаному центрі забезпечення в Одесі, Дмитро Марченко, керівництво військової частини створило умови, за яких стала можливою крадіжка 204 тонни дизельного палива та 2,5 тонни бензину. У результаті цього державі було завдано збитків на суму 6,4 мільйонів гривень. Також за попередньою оцінкою не врахованого майна на цій базі було виявлено на суму 1,1 мільйонів гривень.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: