fbpx
Сьогодні
Відео 17:53 24 Лип 2018

Не сподобалося зауваження: в Вишневому маршрутники побили поліцейського

У місті Вишневе водій маршрутки зі своїм «другом» побили інспектора патрульної поліції, який їхав в цій маршрутці в якості пасажира.

Про це повідомляється на сторінці «Київ оперативний» в Facebook.

За наявними даними, конфлікт почався через те, що поліцейський зробив водієві зауваження з приводу його агресивної манери водіння. Серед іншого, той «підрізав» інші машини і проїхав на червоний сигнал світлофора.

Інспектор представився і зажадав від водія назвати держномер автобуса і інформацію про фірму-перевізника, однак у відповідь отримав лише хамство. Почалася словесна перепалка, і водій відмовився зупинятися на зупинці, яка була потрібна поліцейському.

У світлі останніх карколомних #ДТП із перевізниками (у простонароді – маршрутками), які призвели до багатьох смертей, ми провели вибіркові опитування серед своїх знайомих із доволі простим запитанням «чи робите Ви зауваження водію маршрутки, який порушує #ПДР?». Якщо чесно, більшість відповили щось накшталт «ні, я ж не поліцейський», «а чому я маю це робити, якщо є спеціальні контролюючі органи» чи щось у цьому дусі. А особисто Ви робите? Будь ласка, напишіть у коментарях, реально цікаво. А ще цікаво, що не пройшло й доби з останнього опитування, а сталася, на нашу думку, дуже показова історія:23.07.2018, близько 10:10, після нічної зміни у маршрутний автобус #805 (#AI9109AE) сів інспекторПатрульна поліція України. Звуть його Ігор і проживає він у місті #Вишневе, тому просто змушений користуватися цим видом транспорту. Одразу у професійне око полісмена потрапило «агресивне кермування» водія. Ну, всякі обставини бувають – «підрізали», «яму об'їхав» і тд. Але далі – більше: водій почав сигналити іншим водіям, а потім взагалі проїхав на заборонене світло (червоне) світлофора. Коли Ігор підсів поближче до водія і запитав його державний номерний знак, щоб повідомити його диспетчеру 102, кермувальник відмовився казати номерний знак, фірму-перевізника і тд. Тоді Ігор представився, показав посвідчення поліцейського і попросив ще раз назвати номерні знаки автобуса. Водій наче «вибухнув» – він почав нецензурно виражатися у бік правоохоронця, казати, що він ніхто і т.д. Словесна суперечка пересла у те, що водій відмовився зупинятися на зупинці, яка потрібна буда Ігорю. Натомість, він відвіз його на кінцеву зупинку, де сам випригнув із-за керма і побіг боротися з правоохоронцем. Там же, він почав звати «колег» на допомогу. Одразу прибіг дружаня і вже удвох вони почали бити Ігоря. Через кілька секунд «помічник» почав задувати копа сльозоточивим газом. Коли вони зупинилися лупасити, одразу почали телефонувати «рішалам», при цьому поговорюючи «ти вже не працюєш», «ти знаєш чий це маршрут», «цей маршрут тримають такі люди, що тобі і не слилося» і т.д. Всю цю подію оформлювала місцева слідчо-оперативна група. Подивимось, чим все закінчиться і що там за такі «впливові тримачі»…

Posted by Киев Оперативный on Monday, July 23, 2018

Замість цього він поїхав на кінцеву зупинку і викликав підмогу свого «колегу». Разом вони накинулися на поліцейського з кулаками і почали бити. Один з маршрутників бризнув в нього сльозогінним газом. При цьому нападники заявляли, що маршрут належить якимсь впливовим людям.

Зараз місцеві правоохоронні органи встановлюють обставини конфлікту.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: