fbpx
Сьогодні
11:43 24 Лип 2018

Мер Ірпеня йде з посади і готується до виборів в парламент

Міський голова Ірпеня Володимир Карплюк вирішив скласти свої повноваження 2 серпня і збирається готуватися до виборів у Верховну Раду.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я, Володимир Карплюк, прийняв рішення 2 серпня 2018 року скласти повноваження Ірпінського міського голови, залишаючи після себе яскраві зміни та сильну команду, яка їх збереже і в подальшому розвиватиме регіон", – написав мер.

Він пише, що на посаді перебуває вже понад 3 роки і він не тримається за посаду.

"Коли щиро хочеш змін і силами команди створюєш європейське місто, то тобі не цікаво триматися за посаду", – написав він.

За його словами, він хоче підтримати своє місто на державному рівні, тому збирається балотуватися у Раду.

"Своїм головним завданням зараз я бачу підтримку нашого регіону на загальнодержавному рівні. Моя наступна мета – участь у парламентській кампанії через висунення своєї кандидатури до Верховної Ради по округу, до якого входить Ірпінь та Приірпіння", – повідомив він.

Нагадаємо, Карплюк задекларував у 2015 році 67 квартир, крім того в 2017 році ГПУ підозрювала його у низці тяжких злочинів у складі організованого злочинного угрупування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: