fbpx
Сьогодні
15:08 24 Лип 2018

Контррозвідка спіймала бойовика "ЛНР", коли той родичів провідував на Луганщині

Поблизу селища Щастя, що на Луганщині спіймали бойовика "ЛНР", який намагався відвідати родичів на вільній території Донбасу.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Наприкінці червня 2018 року співробітники військової контррозвідки СБУ та військовослужбовці поблизу Щастя затримали бойовика "ЛНР", який намагався відвідати родичів на підконтрольній Україні території.

У ході опитування затриманого, силовики встановили, що він неодноразово засуджений 30 річний уродженець Свердловська, який після звільнення в 2016 році з Луганського СІЗО добровільно приєднався до "ЛНР".

Там він у складі 2-ї мотострілецької бригади перебував у резерві на випадок наступу ЗСУ на Луганськ.

За матеріалами військової контррозвідки стосовно затриманого громадянина України відкрито кримінальне провадження, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину – "Створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

У ході досудового слідства затриманий свою вину визнав, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці. Матеріали справи скеровано до суду.

Затриманий нині активно співпрацює зі слідством.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: