fbpx
Сьогодні
15:27 24 Лип 2018

Греція у вогні: кількість загиблих вже понад 60 людей, оголошено триденну жалобу

Прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас оголосив триденну жалобу в зв'язку з загибеллю десятків людей в країні внаслідок лісових пожеж.

Про це повідомляє Associated Press.

"Сьогодні Греція в жалобі, і в пам'ять про тих, хто загинув, ми оголошуємо триденний період жалоби. Але ми не повинні дозволити жалобі подолати нас, бо ці години – це години боротьби, єдності, мужності і, насамперед, солідарності", – сказав Ципрас.

Кількість загиблих в результаті лісових пожеж, які вирують у Греції, перевищила 60 осіб. Грецькі ЗМІ називають ці події безпрецедентною національною трагедією.
Вже відомо, що серед жертв є іноземці, Так, польське агентство РАР з посиланням на представника тур фірми повідомляє про двох загиблих туристів з Польщі.

Лісові пожежі виникли в понеділок в грецькому прибережному регіоні на захід від Афін, змусивши людей залишити свої будинки. Вогонь вирує біля міст Рафіна, Маті та в районі прибережного курортного міста Кінета. У цих районах запроваджено надзвичайний стан.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: