fbpx
Сьогодні
Фото 15:41 23 Лип 2018

ЗСУ зробили виставку зброї й техніки у Попасній на честь звільнення міста

Чотири роки тому бійці АТО звільнили Попасну від окупантів, на честь цього ЗСУ влаштував у прифронтовому місті виставку озброєння.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Представники силових відомств, які задіяні в операції Об'єднаних сил разом із жителями Попасної відзначили четверту річницю визволення міста від російських окупантів", – йдеться у повідомленні.

Тоді, у спільній операції з визволення Попасної взяли участь військовослужбовці Збройних Сил та добровольчого батальйону Нацгвардії "Донбас".

Операція тривала чотири дні і закінчилася повним зачищенням міста від окупантів.

З нагоди цієї урочистої дати на площі Героїв жителям міста показали зразки озброєння та військову техніку підрозділів Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України та Національної поліції України.

"Діти змогли ближче познайомитись зі своїми захисниками, стрілецькою зброєю та броньованою технікою. Також всі бажаючі мали змогу посмакувати "солдатську кашу", – розповіли у штабі.

Слід зазначити, що зараз Попасна знаходиться лише в кількох кілометрах від лінії розмежування, проте у місті панує цілком нормальне життя: працюють всі підприємства, а діти ходять до школи.

Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній Виставка зброї у Попасній

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: