fbpx
Сьогодні
15:48 23 Лип 2018

Премія соціальних проектів: відкрито прийом заявок

З 1 липня по 29 серпня активісти з усієї України можуть подати заявку на другу щорічну премію соціальних проектів Social Project Awards. Церемонія нагородження переможців відбудеться 8 грудня в Одеському театрі опери та балету.

Журнал PROactive за підтримки Міністерства молоді та спорту України та компанії Цитрус оголошує про старт прийому заявок на другу премію соціальних проектів – Social Project Awards!

Основна мета конкурсу – розповісти про проект всій Україні, показати, що соціальна діяльність не має кордонів і пронизує всі сфери нашого життя. Це в черговий раз доводить, що бути соціально активним громадянином – почесно і відповідально.

Проекти оцінюються колегією професіоналів зі сфери бізнесу, влади і громадської діяльності. Після закінчення прийому заявок на сайті премії починається народне онлайн голосування, де кожен може віддати голос за три проекти. Підсумкова оцінка проекту складається з суми балів, отриманих від експертів, і балів, отриманих за підсумками онлайн голосування.

Особливістю цього року стане нова номінація "Ідея", куди учасники зможуть подати проект на його першій стадії – ідеї.

Подати проект можна в одній з 10 номінацій конкурсу. Серед них медицина і охорона здоров'я, технології та інновації, волонтерство, урбаністика і інші.

Подати свій проект на участь в премії можна на сайті: https://awards.org.ua

Social Project Awards

Результати минулого року

У 2017 році на премію соціальних проектів було подано 592 заявки, серед яких експертами і народним онлайн голосуванням було визначено 100 фіналістів.

Інформаційний партнер – ІА "Рубрика".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: