fbpx
Сьогодні
19:14 23 Лип 2018

Нові інвестиції: в Україні вироблятимуть автокомплектуючі для Volkswagen

Німецько-японська машинобудівна компанія Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) планує відкрити першу чергу заводу з виробництва автомобільної електропроводки в Україні.

Про це пише AUTO-Consulting.

Завод розташується у приміщеннях Хмельницького механічного заводу. Відкриття першого цеху виробництва планується через два місяці. До кінця цього року SEBN планує створити 500 нових робочих місць, а в подальшому кількість співробітників збільшиться до двох тисяч.

Нагадаємо, що Sumitomo Electric Bordnetze – виробник кабельних мереж для концерну Volkswagen – відкрила перший завод Сумітомо Електрик Борднетце-Україна у 2006 році в Тернопільській обл.

Завод виробляє суцільні кабельні мережі для автомобілів Volkswagen Golf А5, А6, А7, Hybrid, а з 2015 року було розпочато серійне виробництво в'язок для Audi А4 B9.

Потім були відкриті дві філії СЕ Борднетце-Україна – в Чернівцях в 2013 році і в Чорткові Тернопільської обл. у 2013 році.

У 2017 році виручка СЕ Борднетце-Україна перевищила 921 млн грн (у 2016 році – 627,6 млн грн).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: