fbpx
Сьогодні
16:46 23 Лип 2018

Ніяких поступок Путіну у Гельсінки не було, ми лише розмовляли про майбутнє, - Трамп

Президент США Дональд Трамп запевнив, що ніяких поступок лідеру Росії Володимиру Путіну не було під час зустрічі у Гельсінки.

Про це він написав у Twitter.

"Коли ви чуєте фальшиві новини, що негативно говорять про мою зустріч із президентом Путіним, і всі (заяви), що я поступився, пам'ятайте: я ні в чому не поступився, ми просто говорили про майбутні вигоди для обох країн", – зазначив президент США.

Також він додав, що його зустріч з Путіним то, "є добра річ, крім як для корумпованих медіа".

Раніше Трамп уже звинувачував у лицемірстві ЗМІ, які критикували його за м'якість під час зустрічі з президентом Російської Федерації у Гельсінкі.

Тоді Трамп не підтримав висновки американських спецслужб про те, що Росія втручалася у вибори в США 2016 року. Виступ Трампа розкритикували в США як демократи, так і республіканці.

Наступного дня Трамп заявив, що його слова в Гельсінкі були обмовкою. Він визнав особисту відповідальність Путіна за втручання в президентські вибори 2016 року.

Пізніше Трамп заявив, що може стати найгіршим ворогом Путіна "з усіх, які у нього коли-небудь були", якщо відносини між США і Росією не налагодяться.

Для продовження "успішного" діалогу Трамп запросив Путіна до Вашингтона.

За даними ЗМІ, Путін набито запропонував Трампу провести референдум у невизнаних "ЛНР" і "ДНР" про статус територій – і дав йому час обдумати цей план.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: