fbpx
Сьогодні
11:06 22 Лип 2018

Terrafugia анонсувала продаж перших моделей літаючих автомобілей вже у 2019 році

Компанія Terrafugia оголосила, що перші моделі літаючого авто Transition надійдуть в продаж приблизно в 2019 році.

Автомобіль, який розробляється з 2008 року, отримає перед стартом продажів чергові поліпшення, пише Engadget.

Terrafugia Transition – це комбінований гібридний електричний дорожній транспортний засіб, який використовує пропелер як рушійну силу. Він відповідає всім нормам FAA і NHTSA, зокрема з безпеки обладнання.

Terrafugia Transition оснастили гібридним газово-електричним двигуном. Також стане можливим прискорення під час польоту, передбачена парашутна система, модернізована авіоніка, інтер'єр стане більш зручним, як для пілота, так і для пасажирів. Крім цього, виробник обіцяє "більше місця для багажу".

Максимальна дальність польоту становитиме 644 км, швидкість – 161 км/год. Крила, що складаються, дозволяють машині пересуватися по землі зі швидкістю до 100 км/год.

Ціна новинки та інші подробиці про апарат залишаються невідомими. Проте, очевидно, що після угоди з китайською Geely у Terrafugia з'явилися матеріальна підтримка і зв'язки, яких вона не мала колись, не кажучи вже про додаткову мотивацію, щоб вивести свій літальний апарат на ринок.

У листопаді 2017 року китайський автоконцерн Geely, який володіє брендом Volvo, завершив покупку американського розробника літаючих машин Terrafugia. Компанії опублікували спільну заяву і пообіцяли "зробити літаючі автомобілі реальністю".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: