fbpx
Сьогодні
13:24 22 Лип 2018

Рубіжне, Сєвєродонецьк і Лисичанськ святкують четверту річницю звільнення від окупантів

Четверту річницю звільнення від російських окупантів святкують три міста Луганської області: Сєвєродонецьк, Лисичанськ та Рубіжне цими вихідними.

Зокрема, жителів цих міст привітав Президент Петро Порошенко у Facebook в суботу.

"У ці дні чотири роки тому наші мужні захисники повернули мир до Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, звільнивши їх від російських найманців. Впевнений, український синьо-жовтий прапор замайорить у всіх містах і селах Донеччини та Луганщини", – написав Порошенко.

#ДонбасЦеУкраїна

У ці дні чотири роки тому наші мужні захисники повернули мир до Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного, звільнивши їх від російських найманців.Впевнений, український синьо-жовтий прапор замайорить у всіх містах і селах Донеччини та Луганщини. #ДонбасЦеУкраїна

Posted by Петро Порошенко on Sunday, July 22, 2018

Нагадаємо, операція по звільненню тривала декілька днів. 21 липня від терористичних угрупувань бійці ЗСУ, Нацгвардії та добровольчих батальйонів звільнили місто Рубіжне. 22 липня зачистили Сєвєродонецьк, а 24 липня український прапор замайорів над Лисичанськом.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: