fbpx
Сьогодні
09:07 21 Лип 2018

Терпець урвався. Мінінфраструктури готує жорстку відповідь порушникам ПДР

Міністерство інфраструктури України ініціює запровадження контролю швидкості на автошляхах на тлі низки резонансних ДТП з загиблими.

Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк повідомив, що серед головних причин ДТП розглядається недотримання правил дорожнього руху, зокрема, перевищення швидкості.

"Така ситуація більше не може продовжуватись! Недотримання правил дорожнього руху, швидкісного режиму та правил безпеки призводять до численних людських жертв на українських автошляхах. Терпець урвався, і наша відповідь порушникам ПДР та правил безпеки буде жорстка", – заявив він.

За словами Лавренюка, на наступне засідання Кабміну буде винесено на затвердження проект постанови про запровадження контролю швидкості на українських автошляхах.

Нагадаємо, що у Миколаївській області сталася ДТП за участю рейсового мікроавтобуса Volkswagen з білоруської реєстрацією, який прямував з Одеси до Гомеля. Всі, хто перебував у мікроавтобусі Volkswagen на момент ДТП – громадяни Білорусі. Внаслідок зіткнення загинули п'ятеро людей – водій мікроавтобуса і чотири пасажири.

У Житомирській області на автодорозі Київ-Чоп маршрутний мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою DAF із напівпричепом. Внаслідок ДТП загинули десять осіб, у тому числі громадянин Грузії, і ще десять були госпіталізовані.

У ДТП у Хмельницькій області загинула родина з трьох осіб, ще четверо постраждали.

У Києві на Старообухівській трасі у салоні іномарки, яка загорілася піля зіткнення, загинула родина: батько, мати та неповнолітня дитина.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: