fbpx
Сьогодні
15:35 20 Лип 2018

Засуджена на 24 роки екс-президент Південної Кореї отримала ще один термін

Центральний районний суд Сеула засудив ще на 8 років екс-президентку Південної Кореї Пак Кин Хе, яка відбуває 24-річний термін у в'язниці

Про це повідомляє видання Time.

"Південнокорейський суд у п'ятницю засудив колишнього президента Південної Кореї Пак Кин Хе ще на вісім років за зловживання державними коштами та порушення законів про вибори", – йдеться у повідомленні.

На даний момент вона вже відбуває 24-річний термін у в'язниці через корупційні злочини та зловживання владою.

Зазначається, що суд у Сеулі у п'ятницю, 20 липня, визнав її винною у спричиненні значних державних збитків – незаконному отриманні від керівників Національної розвідувальної служби країни близько 3 мільярдів вон (2,6 мільйона доларів) – під час її президентства.

Суд окремо визнав Пак Кин Хе винною у порушенні законів про вибори, через її втручання у процес висування кандидата від правлячої партії напередодні парламентських виборів 2016 року.

Колишній президент на засіданні суду, як і на всіх попередніх, не була присутня. Вона вважає справи проти неї політично вмотивованими.

Таким чином, термін ув'язнення Пак Кин Хе збільшився до 32 років позбавлення волі. Сеульський Вищий Суд прийматиме рішення у її справі 24 серпня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: