fbpx
Сьогодні
13:48 20 Лип 2018

Справа Шеремета: ГПУ досі немає підозрюваних

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета про підозру поки що нікому не повідомлялося.

Про це повідомив у Facebook речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

"До проведення експертних досліджень залучено фахівців ФБР. Про підозру поки що нікому не повідомлялося. Прокуратура в даному розслідуванні здійснює процесуальне керівництво", – зазначив він.

За його словами, станом на сьогодні вже проведено понад 20 різноманітних експертиз, деякі ще тривають. За словами слідчих, опитано десятки людей, проведено моніторинг ефіру мобільного зв'язку, вивчено записи камер відеоспостереження та матеріалів, які з'являлися в медіапросторі.

Досудове розслідування проводить міжвідомча слідчо-оперативна група, до складу якої включено співробітників Національної поліції та Служби безпеки України.

Лисенко наголосив, що на даному етапі відпрацьовується чотири основні версії щодо мотивів скоєння вбивства Павла Шеремета: професійна журналістська діяльність; особисті неприязні стосунки; дестабілізація обстановки в Україні; помилка об'єктом (підірваний автомобіль належав Олені Притулі).

Відомий журналіст Павло Шеремет загинув 20 липня 2016 року в Києві в результаті вибуху автомобіля, за кермом якого він перебував. Оперативно-слідча група, створена для розслідування вбивства Шеремета, досі продовжує збирати доказову базу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: